Uitvaartbegeleiding Kerk-Avezaath

Uitvaartbegeleiding Kerk-Avezaath

Wanneer een dierbare overlijdt staat de wereld even stil. Er volgt een emotionele en drukke tijd waarin veel op u afkomt. Dit gaat vaak in een roes voorbij. Het is fijn als iemand u bijstaat in deze tijd. Paeonia uitvaartbegeleiding Kerk-Avezaath staat voor u klaar. Wij helpen u de uitvaart te regelen en op een passende manier afscheid te nemen.

 

Stap voor stap het afscheid regelen

Het eerste wat u doet nadat een dierbare is overleden, is de huisarts bellen. De huisarts zal het overlijden vaststellen en de overlijdenspapieren bij u achterlaten. Deze formulieren zijn nodig voor het doen van aangifte van overlijden bij de betreffende gemeente.

Pas wanneer u eraan toe bent, belt u ons. Neem de tijd om even met elkaar samen te zijn. Koester deze momenten. In de dagen die volgen zal er veel op u afkomen. In overleg spreken we een tijdstip af waarop wij bij u langskomen. Onze eerste zorg en aandacht gaan uit naar de overledene; de laatste verzorging en opbaring. Wij leggen u daarna uit wat er de komende uren en dagen staat te gebeuren. We bespreken met elkaar wat op dat moment nodig is en wat goed voelt. De uitvaartbegeleider zal u zoveel mogelijk uit handen namen, advies geven en naar u luisteren.

 

Uitvaart Kerk-Avezaath

Elke dag is er persoonlijk contact en krijgt het afscheid steeds meer vorm. Omdat het uw afscheid is, is het belangrijk rust en ruimte te nemen om keuzes te maken. Met oog voor detail en een luisterend oor begeleiden wij u, zodat u straks met een goed gevoel terugkijkt op het afscheid. Na de uitvaart nemen wij contact met u op om het nagesprek in te plannen. Het wordt als prettig ervaren elkaar weer even te zien en terug te kijken op het afscheid. Als mens blijven we betrokken.

U kunt maar éénmaal goed afscheid nemen, neem daar de tijd voor! Paeonia uitvaartbegeleiding Kerk-Avezaath staat voor u klaar.

In geval van overlijden, staan wij u met liefde bij.