Ervaringen

Nadat onze moeder begin mei 2020 op 97-jarige leeftijd was overleden, moesten we helaas rekening houden met allerlei Coronamaatregelen. Haar crematie zou dus anders moeten verlopen dan wij ons hadden voorgesteld……

Gelukkig hoorden we van een vriendin dat zij destijds heel goed en prettig waren bijgestaan door Petra van Valburg-Wammes van “Paeonia uitvaartbegeleiding”. We zagen op de website dat haar ideeën over afscheid nemen van iemand die je zo dierbaar is geweest, perfect aansloten bij onze wensen.

Meteen na kennismaking met Petra voelde het vertrouwd en respectvol, maar ook ontspannen aan! Petra – een prettig mens en energieke vrouw – heeft ons gedurende alle voorbereidingen, tijdens het afscheid zelf en ook na de crematie op een bescheiden, maar zeer betrokken manier begeleid. 

Ze luisterde goed naar onze ideeën, kwam zelf ook met inspirerende voorstellen, gaf op subtiele wijze bepaalde onderwerpen aan als ze merkte dat wij ergens niet aan gedacht hadden en nam steeds snel en efficiënt actie op momenten dat het nodig was.

Het afscheid van onze moeder is door de begeleiding van Petra persoonlijk, intiem, sfeervol en waardig verlopen. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen!

 Complimenten en veel dank Petra!

Dochters en zonen van Truus van Gelder