Condoleance

Condoleanceregister

Hoe bijzonder kan het zijn…..we hebben Petra 2x ontmoet bij toeval…..en dan denk je er nog niet over na…….maar dan is er dat moment daar dat je haar nodig hebt…… en wat ben ik blij dat we deze keuze gemaakt hebben.

Lieve Petra dank je wel dat je er voor ons was…… wij hebben iemand verloren, maar wat je gisteren zelf al zei, ik heb er een familie bij gekregen…geldt ook zeker voor ons.

 

Evelien Verbeek

Lieve Petra,

Wat ben ik blij dat wij jou, nu ik, hebben ontmoet.

Het eerste gesprek samen met mijn man was meteen heel fijn. Je hebt ons super begeleid, aangevoeld wat wij mooi en plechtig vonden. Van je allerliefste maatje, man, vader en opa afscheid nemen is heel zwaar. Maar alles wat we graag wilden kon. Je had overal een oplossing voor en niks was te veel.

We vinden jou een zeer kundige lieve uitvaartverzorgster met een warm hart.

Marga Zomer

Lieve Petra,

Wij zijn dankbaar dat je ons begeleid hebt bij het verlies van onze dierbare. In deze tijd heb je veel voor ons betekent. Je doet je werk met veel liefde en geduld. Door je persoonlijke aandacht gaf je ons de tijd om over dingen na te denken, zodat we mooi en passend afscheid hebben kunnen nemen.

We willen je nogmaals bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan. Petra, je bent een kanjer!

Lieve groet,

Familie van de Water

Hoi Petra,

Ik denk er nog elke dag aan hoe mooi en krachtig en fijn en oprecht het was hoe jij het voor ons deed voor opa. Het heeft oprecht veel indruk op me gemaakt hoe je was, je karakter.

Hoe je ons begeleide en hoe je voor opa’s vervoer liep op de dag waarop hij gecremeerd werd. Zo mooi en krachtig en oprecht. Nogmaals heeft dit diep in me hart geraakt en wil ik je ervoor bedanken. Door deze week zie ik nu hoe mooi het beroep is wat hij hebt en dat spreekt me heel erg aan om dat ook misschien later te gaan doen.

Ook heel lief de warme knuffel tijdens mijn verdriet.

Met lieve groet,

Francis Vos